digital.bgFacebook официално потвърдиха, че ще върнат обратно полезна функция, която създаде

...
digital.bgFacebook официално потвърдиха, че ще върнат обратно полезна функция, която създаде
Коментари Харесай

Полезна функция отново е достъпна за потребителите на Facebook

digital.bg

Facebook официално потвърдиха, че ще върнат назад потребна функционалност, която сътвори огромни проблеми на компанията. Това се случи през есента на предходната година, когато жертва на хакери станаха повече от 50 млн. потребителски акаунта. Въпреки това от Фейсбук не са се отказали от " View As Public " инструмента, който още веднъж ще можем да използваме в своите профили. Активирането на функционалността разрешава да видите по какъв начин наподобява акаунта ви за хората, които не са ви другари в социалната мрежа.

Всеки от нас също по този начин ще може елементарно да прави промени в информацията, която е забележима обществено за другите хора във Фейсбук. Необходимо е само да кликнете върху " Edit Public Profile " бутона, с цел да го извършите, осведоми Mashable. Със сигурност връщането на " View As Public " ще се хареса на много хора, защото функционалността съставлява бърз и комфортен метод да видите по какъв начин наподобява обществения ви профил в обществената мрежа. Във всеки момент можете елементарно да променяте информацията.

 



 

Другото приложение на функционалността е, че разрешава да разберете по какъв начин всеки консуматор вижда профила ви, а освен обособени категории като да вземем за пример " Public ". Проблемите с хакерите ще накарат доста хора да са деликатни, до момента в който използват  " View As Public ". Специалистите на Фейсбук евентуално са се погрижили да отстранят всички налични грешки, с цел да подсигуряват, че ще си спестят бъдещи неприятности. Функцията към този момент се популяризира и ще е налична за потребителите в идващите няколко дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР